Cateva cuvinte care ne defineste​

Executam lucrari complete, dar si refaceri de acoperisuri. Ne puteti contacta pentru reparatii, refacere sau mentenanta la acoperis bloc, acoperis casa, acoperis de tip industrial cum ar fi hale productie, hale depozitare, parcari, sedii de firme, showroomuri auto, centre comerciale, magazine de prezentare, terase circulabile sau necirculabile.

Echipa numeroasa, tanara si cu adevarat de calitate!

La toate lucrarile noastre oferim:

  • Profesionalism
  • Experienta
  • Seriozitate
  • Calitate

Unica noastra misiune a fost si va fi sa multumim clientul prin lucrarile pe care le facem si asigurand calitatea si pretul corespunzator.

Vrem sa punem montam cele mai multe acoperisuri din Romania, in toate judetele tarii, la calitatea pe care o merita toata lumea!

Avem un portofoliu larg de clienti in spate, de la simpli oameni de rand pana la sedii de firme importante, ce au fost extrem de multumiti, iar rezultatul final a fost exact cel asteptat.

Ce spun clientii nostri de noi

Am lucrat cu ei umar la umar la acoperisul casei. Eu cu curatenia (asta m-am priceput sa fac) ei cu montatul. Sunt o echipa serioasa si lucrarea este de calitate.

Andrei C.

Proprietar Casa

Desi nu am reusit sa strangem toti banii, echipa a trecut la lucru si a finalizat complet acoperisul blocului. Va multumesc pentru seriozitate

Paula D.

Administrator Bloc

Cum tocmai ne-am facut o hala, am avut nevoie si de un acoperis la ea. Baietii de la Mesterii acoperisului s-au ocupat de absolut tot ce trebuie. Multumesc

Catalin P.

Administrator firma

Aveti intrebari?

Folositi formularele de contact!

De ce sa alegeti

plug-free-img.png

Putem lucra in orice judet din tara: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea.

Garantie asigurata

Orice lucrare are garantia calitatii!

Consultanta

La toate lucrarile oferim sfaturi si ajutor!

Preturi super bune

Toate lucrarile noastre au preturi corecte!

Contacteaza-ne

Ne gasesti la

Telefon:

Datele tale personale furnizate prin intermediul acestui formular vor fi utilizate doar pentru a-ti răspunde la mesajul/solicitarea trimisă și nu vor fi utilizate în nici un alt scop. Toate detaliile despre modul cum prelucrăm datele obținute prin intermediul acestui site sunt detaliate în Politica de confidențialitate.

 

 

Asa ne spun toti clientii cu care am lucrat! Stiti motivul? 
Pentru ca chiar ne pricepem la ceea ce facem!
Va putem demonstra si dumneavoastra oricand! 
Trebuie doar sa ne contactati prin formularul de mai sus sau  la telefon 0756270801 si 0759830436.